wall paper sign up

ТЕХНОЛОГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ КОЛЕДЖУ ГОТУЄ ПРАКТИКІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА

Навчання з виробництвом в коледжі поєднані вдало. Адже розвиток тваринництва та розв’язання проблеми забезпечення населення м’ясними і молочними продуктами неможливий без добре підготовлених фахівців, здатних чітко й кваліфіковано організувати технологічну та ветеринарно – профілактичну роботу на фермах і підприємствах по переробці продукції тваринництва. Над цим завданням працюють викладачі циклової комісії технологічних дисциплін. Тут зібрались фахівці своєї справи, які мають на меті підготувати якісних конкурентноспроможних спеціалістів, здатних виготовляти високоякісну продукцію згідно з опанованими сучасними технологіями, аналізувати виробничі ситуації, приймати оптимальні рішення щодо виконання технологічних процесів. 

39

15

13

На сьогодні відділення об’єднує дві спеціальності: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Харчові технології», де студенти здобувають освіту молодшого спеціаліста з освоєнням  певних  робітничих професій. Головним фаховим завданням підготовки спеціалістів харчових технологій є організація і проведення технологічних процесів, під час яких харчова сировина перетворюється у готову продукцію.

 DSC5213

 DSC5172

Оволодіння знаннями з фахових дисциплін викладачі здійснюють за допомогою сучасної матеріально – технічної бази в коледжі та на виробництві, в лабораторії тваринництва і в передових господарствах Вінницької області, а також за її межами, успішно поєднуючи теоретичні знання з практичним досвідом та навчанням.

Викладачі нашого відділу щорічно беруть участь у Міжнародних виставках “Агро”, у проведенні змістовних декадників, конкурсів, навчально-виховних заходів, семінарів, методичних об’єднань, організовують зустрічі з випускниками.

 DSC0064

1

Студенти вивчають годівлю сільськогосподарських тварин, анатомію і фізіологію тварин, розведення, генетику, технологію відтворення, кормо виробництво, механізацію та автоматизацію тваринництва, технологічні процеси по виробництву молока і виробництва продукції з нього, переробки м’яса та м’ясопродуктів, первинної обробки продуктів інших галузей тваринництва та рослинництва, механізацію та автоматизацію виробничих процесів і впровадження нової техніки і технології.

2

Для закріплення теоретичних знань є відповідна база практики, що дозволяє закріпити набуті знання, оволодіти вміннями та навиками, проводиться закордонне стажування студентів та викладачів.

Після закінчення коледжу можна отримати повну вищу технологічну освіту за допомогою ступеневої підготовки в провідних аграрних університетах України, а саме в містах Києві, Білій Церкві, Вінниці, Житомирі, Одесі, Харкові та Умані.

Технологічний відділ має потужний та креативний студентський колектив. На відділі навчається 259 студентів, це 12 академічних груп, з якими працюють досвідчені куратори.

IMG 4772

 DSC5221

Серед студентів відділу - представники органів студентського самоврядування коледжу, волонтерського руху, призери обласних, регіональних та всеукраїнських спортивних змагань, активні учасники художньої самодіяльності.

 DSC4837

                                                                                                                                   Володимир Синьогуб,

                                                                                                                                   завідувач відділенням

 

Top